Fredag 17. september søndag 19. september Sommerfryd leirsted

Relation

Tenåringshelg i Nord-Norge

Relation

Relation er for ungdommer i Nord-Norge og er lokalisert på Sommerfryd leirsted. Her får du muligheten til å bli kjent med ungdommer på din egen alder og bygge videre på de relasjonene du allerede har med noen. Hvert halvvår samles vi til åndelig påfyll, lek og moro, artige aktiviteter sammen med gode venner på Sommerfryd :) Så ikke nøl, inviter en venn og meld deg på!

Kommunikasjon og kroppsspråk handler om mye mer enn å formidle et budskap. Det handler om å ta kontrollen over hvordan andre oppfatter deg og til og med hvordan du oppfatter deg selv. Mest av alt handler det om vennskap og kjærlighet! Å lære om bedre kommunikasjon er å lære om et bedre liv! Velkommen til Relation Hello!

Camilla Maria Gustafsson, tidligere deltager på Relation (Lofoten)
«Jeg synes Relation var med på å styrke vennskapet med andre jevnaldrende adventist-nordlendinger. I nord er det gjerne få ungdommer per menighet, og det at man kan oppdage at det finnes andre med samme tro er veldig viktig, også med tanke på TVS. Når man reiser sørover er det godt å kjenne noen fra nord, enten de er fra egen menighet, eller andre. Jeg vet at mange av dem som kommer til TVS neste år er mennesker jeg ble kjent med på Relation. Det er også noen her i år som har vært på Relation. Vi har felles referanser og kjenner hverandre litt fra før, og det er ekstra viktig når man har bodd så langt fra mange av de andre elevene.»

Rebecca

Kontakt

Rebecca
Prosjektleder Relation

473 03 583 Send e-post

  

Program

PROGRAM FOR RELATION

FREDAG

19.00 Ankomst, registrering og kveldsmat

20.00 Icebreakers "Hello there!"

20.45 Introforum "Ulike nivåer av kommunikasjon"

21.45 Kveldsaktiviteter ute

22.30 Afterglow & snacks

23.30 Sove

LØRDAG/SABBAT

09.00 Vekking

09.15 Frokost

10.00 Forum "Kommunikasjon med Gud"

11.15 Forum "Kropsspråk"

12:45 Lunsj

14.00 Høstverksted & uteaktiviteter

16.00 Forum "Kjærlighetens 5 språk"

17.30 Restaurant middag

19.00 Høsttakkefest

21.00 Spill & chill

00.00 Sove

SØNDAG

09.00 Vekking

09.15 Pakke

09.30 Frokost

10.30 Forum 

11.45 Forum 

12.45 Lunsj

13:15 Rydde og vaske

14.00 Avreise

 

Endringer kan forekomme...

Historien

Ønsket om å skape noe mer for ungdommene i Nord startet våren 2013. Drømmen ble oppfylt siste helgen i september, samme år. Arrangementet fant sted på flotte Sommerfryd i Lenvik kommune (ca. 25 km fra Finnsnes). Sommerfryd eies og drives av Adventistkirken og det passer ypperlig til ungdomsarrangementer med sitt flotte uteområde, de seks småhyttene, to familiehytter og et hovedbygg. Leirstedet ligger på halvøya som stikker ut i Rossfjordvatnet.  

Relation har fått sitt navn fordi målet er å skape gode relasjoner. Ikke bare mellom ungdommene fra de små menighetene rundt omkring i Nord-Norge, men også til Jesus. Helgen blir fylt med artige leker og aktiviteter, sosialt samvær og åndelig påfyll, noe ungdommene har satt stor pris på.

 • Sovepose og pute
 • Bibel 
 • Varme klær og sko til å være ute
 • Ekstra skift varme klær
 • Vanlig skifteklær (undertøy/sokker osv.)
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Badetøy (det blir badstu og bading)
 • Innesko
 • Lommelykt/hodelykt
 • Vannflaske
 • OBS: Fine klær til fest på lørdag kveld