Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
Fredag 13. september søndag 15. september Sommerfryd Leirsted

Relation

Tenåringshelg i Nord-Norge

Relation

Kropp og helse er temaet for Relation.

KROPPEN DIN. Får den mange likes av deg? Er du venner med den? Er du snill med den? Er den snill med deg? Elsker du den, som deg selv? Om du kunne bestemme alt med kroppen din, hva ville du bestemme? Hvordan kan det hjelpe på kroppspresset å tro på Jesus og Bibelen? Denne helgen skal vi se nærmere på de 8 helse nøklene og hvordan de kan bidra til økt livskvalitet. 

Ta med kroppen din til tenåringshelg med temaet «Kropp» og del gleder og frustrasjoner, fellesskap, deilig mat, gøye aktiviteter og spennende forum med alle de andre mer eller mindre frustrerte kropps-eierne.

 

Påmeldingsfrist 10. september!

 

Relation er for ungdommer i Nord-Norge og er lokalisert på Sommerfryd leirsted. Her får du muligheten til å bli kjent med ungdommer på din egen alder og bygge videre på de relasjonene du allerede har med noen. Hvert halvvår samles vi til åndelig påfyll, lek og moro, artige aktiviteter sammen med gode venner på Sommerfryd :) Så ikke nøl, inviter en venn og meld deg på!

 

 

Tiani

Kontakt

Tiani
Prosjektleder Relation

936 58 494 Send e-post

Rebecca

Kontakt

Rebecca
Prosjektleder Relation

473 03 583 Send e-post

Program

PROGRAM FOR RELATION

FREDAG

19.00 Ankomst, registrering og kveldsmat

20.30 Icebreakers

21.15 Introforum "de 8 helsenøklene"

22:15 Andakt, quiz & snacks

23.30 Sove

LØRDAG/SABBAT

09.00 Vekking

09.15 Frokost

10:00 Forum "Rusfrihet"

11.15 Forum "Sunn tro"

12.45 Lunsj

13.30 Power Chef!

15.45 Power Core!

17.00 Forum "Sunt selvbilde"

18.30 Middag

19:30 Pysj-party

21.00 Kveldskos

00.00 Sove

SØNDAG

08.00 Vekking

08.00 Rydde, pakke + vaske hytta

08.30 Frokost & smøre matpakke

09.15 Forum "Ute i Guds skaperverk"

10:15 Vasking og rydding

11.30 Avreise

 

Endringer kan forekomme...

Historien

Ønsket om å skape noe mer for ungdommene i Nord startet våren 2013. Drømmen ble oppfylt siste helgen i september, samme år. Arrangementet fant sted på flotte Sommerfryd i Lenvik kommune (ca. 25 km fra Finnsnes). Sommerfryd eies og drives av Adventistkirken og det passer ypperlig til ungdomsarrangementer med sitt flotte uteområde, de seks småhyttene, to familiehytter og et hovedbygg. Leirstedet ligger på halvøya som stikker ut i Rossfjordvatnet.  

Relation har fått sitt navn fordi målet er å skape gode relasjoner. Ikke bare mellom ungdommene fra de små menighetene rundt omkring i Nord-Norge, men også til Jesus. Helgen blir fylt med artige leker og aktiviteter, sosialt samvær og åndelig påfyll, noe ungdommene har satt stor pris på.

 • Sovepose og pute
 • Bibel 
 • Varme klær og sko til å være ute
 • Ekstra skift varme klær
 • Vanlig skifteklær (undertøy/sokker osv.)
 • Toalettsaker
 • Håndkle
 • Badetøy (det blir badstu og bading)
 • Innesko
 • Lommelykt/hodelykt
 • Vannflaske
 • Treningstøy
 • Pysjamas til pysj-party

Camilla Maria Gustafsson, tidligere deltager på Relation (Lofoten)
«Jeg synes Relation var med på å styrke vennskapet med andre jevnaldrende adventist-nordlendinger. I nord er det gjerne få ungdommer per menighet, og det at man kan oppdage at det finnes andre med samme tro er veldig viktig, også med tanke på TVS. Når man reiser sørover er det godt å kjenne noen fra nord, enten de er fra egen menighet, eller andre. Jeg vet at mange av dem som kommer til TVS neste år er mennesker jeg ble kjent med på Relation. Det er også noen her i år som har vært på Relation. Vi har felles referanser og kjenner hverandre litt fra før, og det er ekstra viktig når man har bodd så langt fra mange av de andre elevene.»