Teen Forum

Tenåringshelg på Østlandet arrangeres to ganger i året, en på høsten og en på våren.

Alt blir morsommere når man begynner å bli god på det enten vi snakker sjakk, ballsport, ski, matlaging, Fifa, eller matematikk. Visste du at du at man kan bli god på å se film og serier? Ikke god til å bruke tid på film, men dyktig i å legge merke til hva du ser, når du ser. Du kan bli flink til å lytte til musikk å få så mye mer ut av musikken og tekstene! Du kan bli ekspert på å forså og analysere spill-univers når du vet hva du ser etter.

Ingen er i dag mer på bølgelengde med menneskeheten enn dyktige artister, film- og spill-skapere. Vi som tror på Jesus kan ikke være bevisstløse overfor en underholdningsindustri med slike ferdigheter. Vi må være smarte og våkne. Hvis det ikke er vi som bruker underholdnigen, vil underholdningen bruke oss. Velkommen til Teen Forum Show i Oslo. Temaet for helgen er underholdning!

Teen Forum er 22.-24. mars 2019

Sted: Ulsrud, Oslo

Håper vi sees!

"Det er så bra at det er sånne arrangementer for oss ungdommer. Det gir oss noe å se fram til og ikke minst få noe ut av. Vi snakket om et tema som er veldig viktig å snakke om, spesielt for oss ungdommer. Det var veldig fint å høre fra de unge voksne, for de skjønner kanskje litt bedre det temaet vi snakket om, for de har nesten nettopp gått gjennom det selv. Det gjør det mye morsommere og engasjerende. Vi hadde det veldig gøy og ble enda bedre kjent med hverandre."

– Edda Keyn, tidligere deltaker på Teen Forum

"Jeg syntes det var gøy fordi vi fikk møte venner, fikk nye venner og det var sosialt. Jeg lærte noe nytt på møtene, og jeg fikk noe nytt å tenke på. Jeg anbefaler folk å komme neste gang."

– Mattias Marley, tidligere deltaker på Teen Forum

Husk:

  • Aldersgrense: 13-16 år
  • Påmeldingsfrist: 18. mars
  • Sjekk pakkelisten før avreise
  • Transport: Tog/buss til Oslo Sentralstasjon. T-bane til Ulsrud, linje 3 mot Mortensrud, 2 minutter gange fra t-banestoppet.
  • Adresse: John G. Mattesons vei 11, 0687 Oslo

Har du spørsmål angående betaling, påmelding, transport, program eller annet?
Ta kontakt med Jonathan Fosse!

Nyhetsbrev

Hei du! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i SABU!