Sommerstevnet 12.-18. juli 2021

PÅMELDINGSFRIST MANDAG 31. mai!

Vi savner fellesskapet! Så for å øke sjansene for at barna og ungdommen får møte hverandre fysisk i sommer blir sommerstevnet 2021 tredelt! Barn og voksne samles i år på hotell i fjellet! Tenåringene og de unge voksne får egne treff på Tyrifjord som for anledningen gjøres om til konferanse-senter! Det er herlig campingplass ved Onsakervika 2 km unna, om familien ønsker å feriere i nærheten! Nina Myrdal og Victor Marley vil ha det overordnede ansvaret på Tyrifjord, mens vår fantastiske stab som vanlig vil stå for mat og program! Alt naturligvis med forbehold om at lokale og nasjonale myndigheter kan komme til å sette ned foten. I så fall refunderes påmeldingsavgift i sin helhet!

Barna på Høyfjellshotell!

Alle barn (0-12) med foreldre og besteforeldre og andre omsorgspersoner er hjertelig velkommen til Skarslia høyfjellshotell på Ål. Her vil alle familier og deltakere får egne rom med eget bad og det er mange store koselige møterom og oppholdsrom. Her blir det plass til både møter og alle de morsomme aktivitetene som sommerstevnet er kjent for! Det blir opplegg for både voksne og barn. Vi var nødt til å flytte fra Vik Camping i år og tror dette blir minst like sosialt og hyggelig, om ikke mer!

Tenåringene på Tyrifjord

Tenåringene 13-18 ønskes velkommen til Tyrifjord der det ene internatet blir «hotell», og møtene skjer i telt på plenen! Det blir full fart med blant annet vannski og vannaktiviteter, konkurranser, utflukter, møter og samlinger hele uka! Hjertelig velkommen. Her har vi plass til minst 75 tenåringer! De eldste tenåringene vil ha egne aktiviteter og samlinger deler av tiden!

Unge voksne på Tyrifjord

Et av internatene blir omgjort til konferansehotell, og de unge voksne får eget rolig sommertreff med aktiviteter, utflukter og møter i aulaen. Samt tid til å nyte sommeren i nydelige omgivelser ved Tyrifjorden sammen med gode venner. Her er det plass til minst 75 unge voksne. Det er også mulighet for å bo i telt eller andre steder lokalt!

Smittevern vil bli godt ivaretatt på alle stedene og vi vil så klart følge retningslinjene som foreligger på gitte tidspunkt.

Prisoversikt

 
OVERNATTING
LEIRAVGIFT
  HOTELL pr familie  TELT (VIK) TELT (TVS) ENKELTROM DOBBELTROM VOKSEN BARN (0-2 gratis) TENÅRING UNG VOKSEN/STUDENT
UKE 1350 Faller bort 150 400 250 1350 675 775 1000
HELG 620 Faller bort 150     620 330 370 490
DØGN 350 Faller bort 50     320 170 190 255

Sommerstevnet tredelt

Barn og voksne

Det blir egen leir for barn og voksne på Skarslia høyfjellshotell. 

Informasjon og påmelding  

Tenåringer

Det blir egen leir for tenåringer på Tyrifjord Videregående Skole. 

Informasjon og påmelding

Unge Voksne

Det blir egen leir for unge voksne på Tyrifjord Videregående Skole.

Informasjon og påmelding